Hi, wij zijn MindFuel

Happy people with healthy snacks

Wij helpen bedrijven een gezondere werksfeer te creëren

MindFuel levert gezonde, voedzame snacks aan bedrijven. We willen enkel snacks die het lichaam voeden en gedurende meerdere uren constante energie afgeven. Enkel 100% natuurlijke snacks zonder toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Wij zijn 3 jaar geleden gestart met de missie om gezonde snacks beschikbaar te maken op kantoor. Sindsdien leveren we maandelijks meer dan 40.000 gezonde snacks aan bedrijven in België en Nederland.
In de voormiddag merken we een sterke vraag naar fruit op het werk maar we zien dat in de namiddag de vraag naar andere snacks stijgt. Vaak grijpt men dan naar de klassieke frisdrankautomaat of snackautomaat en is er geen gezond alternatief beschikbaar. Net om op die vraag te antwoorden leveren we onze gezonde snacks ter aanvulling op de fruitmanden op het werk. De perfecte combinatie!

Nicolas Verfaillie

Dit is Nicolas,
onze trotse founder

Nicolas is een gepassioneerde ondernemer die MindFuel tijdens het laatste jaar van zijn studies heeft opgericht. Als fervente sportman is gezonde voeding een groot deel van zijn leven. Tijdens een stage in een bedrijf merkte hij dat er heel veel gesnoept werd maar er geen gezonde snacks beschikbaar waren. Na dit verder te onderzoeken bleek dit ook in andere bedrijven het geval te zijn. Toch merkte hij een sterke vraag naar een gezonder alternatief op de traditionele snackautomaat en frisdrankautomaat en een aanvulling op de fruitmanden op het werk. Vandaag focust hij zich op de verdere groei van MindFuel in België en Nederland.

Happy Mind-Fuelers

Bain & Company Logo
Proximus Logo
McKinsey & Company Logo
PwC Logo
Collibra Logo
VDAB Logo
Clear Gottlieb Logo
EY Logo
&Koo Logo
SDWorx Logo
Plantyn Logo
Lightspeed logo