ActualiteitGezonde snacks

Waarom gezonde tussendoortjes op het werk?

By april 29, 2019 No Comments

We praten steeds over gezonde tussendoortje of snacks maar welke snacks zijn dit juist? Vaak denken mensen bij gezonde snacks enkel aan fruit of groenten, maar er zijn verscheidene lekkere snacks die ook goed zijn voor jouw lichaam!

Live happy, snack healthy!

Waarom kiezen voor een gezond tussendoortje op het werk?

Om goed te kunnen functioneren tijdens je werkdag is het belangrijk dat je doorheen de dag constante energie krijgt. Deze energie kan je krijgen door tussen de hoofdmaaltijden (ontbijt, lunch en avondeten) enkele gezonde tussendoortjes te eten. Jouw lichaam zet de energie, die uit de voeding gehaald wordt, om in glucose en deze laat jouw hersenen werken.

Een gezond tussendoortje kan je ook helpen om een dipje te voorkomen. Vaak voel je je net na de middag een beetje slap en futloos en het tussendoortje geeft je dan weer energie.

Wat zijn gezonde snacks?

Bij het aankopen aan gezonde snacks is het belangrijk dat je kiest voor natuurlijke snacks. Living Stories heeft enkel snacks zonder toegevoegde suikers en bewaarmiddelen. Dit doen we omdat we te vaak middelen binnen krijgen die ons lichaam niet nodig heeft.

Nu kan je misschien denken dat er toch een beetje veel suikers in onze snacks zitten. Maar het is belangrijk om te weten dat dit enkel natuurlijke suikers zijn. Deze suikers zorgen voor de langdurige energie die je nodig hebt om je lange werkdag te overleven.

Ook kiezen we voor veel producten die noten en zaden bevatten. Noten en zaden zijn goed voor jouw spijsvertering en verlagen de kans op hart- en vaatziekten.

Als laatste kiezen we voor even lekkere én gezonde varianten als de typische snacks. Zo hebben we ook gezonde chips, popcorn én chocolade in ons assortiment!

Zo zie je maar. Gezonde tussendoortjes eten hoeft niet te betekenen dat je moet inbinden op smaak en mogelijkheden. Je hebt een ruime keuze aan gezonde snacks!